betta balık için ürünler (11)

Polen ve arı sütü ile karıştırılmış organik bal

Polen ve arı sütü ile karıştırılmış organik bal

2000 yılından beri biz ve çocuklarımızın tüketebileceği organik bal üretiyoruz. Enerji (kJ ve kcal): 1272 kilojoule Kalori: 304 Kcal Yağ (g): 0 Karbonhidrat (g): 82,3g Protein (g): 0,3g
Kuru Hurma

Kuru Hurma

Kuru hurmalar, doğal bir enerji ve tatlılık kaynağı.
DOALA REYHAN TOZU - Bitki Tozu

DOALA REYHAN TOZU - Bitki Tozu

İÇERİK Foeniculum vulgare
Hindistan Cevizi Sabunu

Hindistan Cevizi Sabunu

Dermoten® Hindistan Cevizi Sabunu, soğuk sıkım hindistan cevizi yağı (Cocos nucifera) içeren gliserin bazlı, şeffaf bir sabundur. Hindistan cevizi yağı, cilt ve saç bakımında sıkça kullanılan değerli bir yağdır. Hoş ve egzotik kokusuyla cildinizi nazikçe temizler. Dermoten® Hindistan Cevizi Sabunu, dermatolojik olarak test edilmiştir. İçindekiler: Aqua, Gliserin, Sodyum Stearat, Propilen Glikol, Sorbitol, Sodyum Laurat, Sodyum Laureth Sülfat, Sodyum Lauryl Sülfat, Parfüm, Sodyum Klorür, Stearik Asit, Laurik Asit, Cocos Nucifera Yağı, Pentasodyum Pentetat, Tetrasodyum Etidronat, Kumarin, Limonen, Heksil Sinamal, Linalool, Sitronellol. Kullanım: Sabah ve akşam uygulanabilir. Düzenli kullanılması önerilir.
Tulliana Bal

Tulliana Bal

Bitlis Şehri, Türkiye'nin en zengin endemik bitki örtüsü konumudur. Ayrıca, Türkiye'de faaliyet gösteren ilk arıcılık bölgesi ve burada kurulan ilk arıcılık enstitüsü bulunmaktadır. Bu gelişmelerle birlikte, Bitlis Şehri'nde radikal arıcılık faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Tulliana Bal, Bitlis - Mut bölgesinde, 2000-2500 metre yükseklikte, modern ve geleneksel arı kovanlarında 5000'den fazla çiçekten bal özünü toplayan arılar tarafından üretilen en özel balları müşterilerine sunmaktadır. Tulliana Bal, doğal çevre açısından son derece değerlidir; çünkü dağlardaki yerlerin %90'ı herhangi bir fabrika kirliliğinden uzaktır ve pestisit gibi kimyasallar kullanmadan, yüksek besin değerine sahip olarak üretim yapılmaktadır.
Kestane balı

Kestane balı

Adından da anlaşılacağı gibi, kestane balı kestane ağaçlarından beslenen arılar tarafından üretilir. İtalya'da oldukça popülerdir. Bu balın kehribar rengi, güçlü aromatik tadı ve hafif acı bir sonrası vardır. Özellikler Düşük glisemik indekse sahiptir ve bu nedenle diyabet hastaları için iyi bir seçimdir. Özellikle güçlü antioksidan özelliklere sahiptir. Potasyum, kalsiyum ve manganez açısından zengin bir kaynaktır. Dolaşım sisteminin işlevini iyileştirir. Bağışıklık sistemini güçlendirir.
BETRA KOYUN

BETRA KOYUN

BETRA KOYUN PREMIXİ KOYUNLAR VE KEÇİLER İÇİN
Tarhana

Tarhana

Tarhananın sayısız faydası vardır. Özellikle kış aylarında sofralarımıza getirmemiz gereken tarhana, bizi hastalıklardan korur, sindirimi rahatlatır ve kan basıncını düşürür. Ayrıca kemikleri güçlendirir ve vücudun yorgunluğunu alır. Bunun yanı sıra saç ve cildi iyileştirir ve bize güzellik katar. Organik asitler ve serbest amino asitler açısından oldukça zengin olduğu için bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücuda zararlı toksinlerin idrar yolu ile atılmasına yardımcı olur.
Kitap Kapağı

Kitap Kapağı

100% durum buğdayından yapılmış yenilebilir bir tahıl ürünüd. Tahıl boyutu 0.4-1.3 mm'dir. (Haşlanmamış ürün) Dünyadaki en önemli gıda kaynaklarından biridir. Vitamin B1, magnezyum, demir, protein ve lif açısından çok zengin bir besin kaynağıdır. Kolesterol içermez. Radyasyonu emmez ve radyasyona karşı dayanıklıdır.
Organik Akasya Balı

Organik Akasya Balı

2000 yılından beri biz ve çocuklarımızın tüketebileceği organik bal üretiyoruz. Enerji (kJ ve kcal): 1272 kilojul Kalori: 304 Kcal Yağ (g): 0 Karbonhidrat (g): 82,3g Protein (g): 0,3g
Organik Siyah Kovan Bal

Organik Siyah Kovan Bal

2000 yılından beri biz ve çocuklarımızın tüketebileceği organik bal üretiyoruz. Enerji (kJ ve kcal): 1272 kilojoule Kalori: 304 Kcal Yağ (g): 0 Karbonhidratlar (g): 82,3g Protein (g): 0,3g